Showing posts with label Taj Ambassador. Show all posts
Showing posts with label Taj Ambassador. Show all posts

Saturday, April 17, 2010

IQUATION Corporate Quiz 11th edition held at Taj Ambassador New Delhi on April 17th 2010
















11 th anniversary of Iquation 2010 went well at The Taj Ambassador , New Delhi. The Quizmaster for the day was Mr. Krish Banik. Teams on the stage were-

1) Anil Kuthori & Nimesh (CITI BANK)
2) Sujit & Prashant (NTPC)
3) Shubhendu (DTZ)
4) Siddhartha Shankar & Chandan Shahi (NTPC)
5) Manoj & Sanjay (SAIL)
6) Rishab Banthia (Ernst & Young)
7) Rohan Khanna & Sandeepan Choudhari (Accenture)
8) Mitesh Aggarwal & Amit ( Sun Microsystems)

Winners were Rohan, Sandeepan (Accenture) however Mitesh Aggarwal’s team (SUN) were the runners up. Winners took away loads of prizes with Rs.20,000 / cash , round trip to Singapore and other cool prizes.

Questions from the preliminary round:-

1) Credit Lyonnais South Asia(CLSA) describe the two markets, which compliment each other & which are both “ must haves “ in the portfolio of any business which considers itself global.
Ans.Chindia

2) Amartya Shiksha Yojana Policy is for-
Ans. Orphaned student

3) Ad – Godrej Interio

4) Business professional who deals with the financial impact of risk and uncertainty in Insurance business are known as-
Ans.Actuaries

5)Expand RONW- Return on Net Worth

6) Some trivia about-

















Ans.Geely

7) Thermax entered in a joint venture with which U.S Co.













Ans. Babcock & Wilcox

8) Identify-




 .













Ans. IRDA Chairman J Hari Narayan

9) Who won the P R Excellence Chanakya Award for 2010 ?
Ans.Coca Cola India

10) Bougette – little bag, what term originated from this?
Ans. Budget

11) What is Captcha ?
Ans. "Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart."

12) French businessmsn Francois-Henri Pinault has married –



















Ans. Salma Hayek

13)Identify the author?






















Finals

1) What was George Clooney’s profession in the movie Up in the Air ?


















Ans. To layoff people

2) Costliest ad ever. Identify the brand ?

 

Ans. Chanel No. 5

3)Identify the ad-


Ans. VIP NUOVo

4) Who is the sexiest man alive according to People Mag ?
Ans. George Clooney

5) Who received best actor award for the 56th National Film Award for 2008?
Ans. Priyanka Chopra for the film “ Fashion”

6) Ruby for energy , Green for Innovation & Blue for growth. Identify the brand?













Ans. Godrej

7) Expand BMR ?
Ans. Body Mass Ratio